Combikaart

Combineer uw bezoek met het museum van de Gouden Eeuw
Een bezoek aan de Halve Maen laat zich prachtig combineren met een bezoek aan het Westfries Museum. Dit museum van de Gouden Eeuw, gehuisvest in één van de mooiste monumenten van Hoorn, heeft onder andere een heel bijzondere VOC-collectie. Het museum heeft een wereldprimeur met De Gouden Eeuw VR, een virtuele wandeling door het Hoorn uit 1650 met behulp van de nieuwste Virtual Reality bril van Oculus Rift.

Kijk voor meer informatie op wfm.nl. U kunt uw VR beleving vooraf online reserveren via wfm.nl/online of ter plekke aan de kassa van het museum checken of er plek is. Het kan echter zijn dat de plaatsen zijn volgeboekt, wij raden u aan om vooraf te reserveren. De VR is niet geschikt voor kinderen tot 6 jaar, vanwege het formaat van de bril en de specifieke aard van de beleving.

Een combikaartje voor de Halve Maen en het Westfries Museum kost € 13,50 voor volwassenen. Het Westfries Museum is voor kinderen tot 16 jaar gratis, daarom bestaat er geen combinatieticket voor kinderen en is dit gelijk aan een kinderticket Halve Maen van € 6,50.

west_fries_museum