Een zeiltocht met de Halve Maen als Kerstcadeau!

Datum/Tijd
vrijdag 11 mei 2018 - vrijdag 26 oktober 2018
17:30 - 21:15

Locatie
Centrum Varend Erfgoed Hoorn


Een zeiltocht als Kerstcadeau!

Speciaal voor de kerstdagen is er de mogelijkheid om een zeiltocht op de Halve Maen cadeau te geven. Aan vrienden, familie of voor uzelf.

Op deze pagina kunt u een voucher voor een zeiltocht op de Halve Maen bestellen. De Halve Maen vaart in het seizoen 2018 op vrijdagavonden vanaf begin mei tot eind oktober. De precieze data van de zeiltochten zijn vanaf 15 februari bekend en zullen worden gepubliceerd op de Halve Maen site: halvemaenhoorn.nl/data-zeiltochten.

Voel u een echte ontdekkingsreiziger en ervaar hoe het is om op een VOC-schip als de Halve Maen te varen. Aan boord van de Halve Maen wordt u samen met de andere opvarenden door de bemanning verwelkomd. U verlaat de haven van Hoorn om op het Markermeer met de wind in de zeilen aan uw ontdekkingsreis te beginnen. De bemanning vertelt u graag over de historie van het schip en legt u uit hoe een 17e eeuws schip werkt. Wie dat wil kan helpen bij het varen, om zo te beleven hoe het als zeerot in de VOC-tijd was.
De drankjes en hapjes in stijl maken uw avond compleet. U krijgt geen complete maaltijd, maar u krijgt zeker geen honger!

vouchers

U heeft twee mogelijkheden om vouchers te bestellen:
* reserveer voor 1 persoon; u betaalt dan € 99.
* reserveer voor 2 personen; u krijgt dan korting op het tweede ticket en betaalt dan € 87,50 per persoon.

Betalen kan alleen via iDeal. De vouchers worden u binnen drie werkdagen toegestuurd.

Soort ticket Prijs Plaatsen
zeiltocht voor 1 persoon - €99,00
zeiltocht voor 2 personen - €87,50