Zeil mee of geef een zeiltocht op de Halve Maen cadeau!

Op zoek naar een origineel cadeau? Geef een zeiltocht op de Halve Maen!

Waan u een echte ontdekkingsreiziger en ervaar hoe het is om op een VOC-schip als de Halve Maen te varen. De Halve Maen heeft speciale cadeaubonnen voor een drie uur durende avondzeiltocht in het nieuwe (vaar)seizoen 2017 van vrijdag 5 mei tot en met vrijdag 29 september.

Aan boord van de Halve Maen wordt u samen met de andere opvarenden door de bemanning verwelkomd. U verlaat de haven van Hoorn om vervolgens op het Markermeer met de wind in de zeilen aan uw ontdekkingsreis te beginnen. De bemanning vertelt u graag over de historie van het schip en legt u uit hoe een 17e eeuws schip werkt. Wie dat wil kan helpen bij het varen, om zo te beleven hoe het als zeerot in de VOC-tijd was. De drankjes en hapjes in stijl maken uw avond compleet. U krijgt geen complete maaltijd, maar u krijgt zeker geen honger!

Cadeaubon
De cadeaubon voor een zeiltocht voor 1 persoon kost 99 euro en is te koop via www.wfm.nl/events/avondzeiltocht2017 of aan de balie van het Westfries Museum. Tijdens de zeiltocht kunnen minimaal 6 en maximaal 12 personen mee.

Zelf een zeiltocht boeken?
Via deze link koopt u een voucher. Op de voucher staat een webadres waar u de zeilagenda vindt. Op deze pagina kunt u dan met de voucher en uw referentienummer een datum voor een zeiltocht reserveren.